Halvár étterem

Nyitvatartás: H-V 11:00-22:00

Házhozszállítás: 06 70 36 36 101

V, VI, VII, VIII, XIII, XIV kerületi házhozszállítás (IX-XV-XVI egyes részein,de csak telefonos rendelésnél)

Vásárlási feltételek

1.Webáruház adatai:
A halvaretterem.hu webáruház üzemeltetője a Halvár Kft.
• Székhely: 2117 Isaszeg, Bartók Béla u. 18.
• Telephely: 1143 Budapest, Hungária Krt. 73. Fszt.
• Adószám : 24330363-2-13
• Bejegyző hatóság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
• Ügyfélszolgálat: 06-70-36-36-101
• e-mail: ugyfelszolgalat@halvaretterem.hu


2. Az elektronikus szerződéskötés lépései
2.1. Regisztráció a halvaretterem.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték 950 Ft.
2.4. A Halvár Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Halvár Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a (06-70 -36-36-101 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
2.5. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalványal ,és bankkártyával lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 50 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.
2.6. Étel házhoz szállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a 06-70-36-36-101 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.
2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
• a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
• a személyes adatok bármikor változtathatóak.
2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Halvár Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.


3. Problémák, reklamáció
A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:
• telefonon: 06-70-36-36-101
• email: info@halvaretterem.hu

ADATVÉDELEM
A halvaretterem.hu webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztató
Regisztráció kitöltésével Megrendelő hozzájárul, hogy a Halvár Kft. a közölt személyes adatokat, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, rendelések teljesítése, valamint szolgáltatásai reklámozása céljából kezelje. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatai törlését az adatkezelőhöz eljutatott nyilatkozattal kezdeményezheti.
2. Adatkezelési tájékoztató
Az adatkezelési tájékoztató célja, hogy jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleinket tájékoztassuk a kezelt személyes adataik köréről, megismertessük velük a Halvárétterem adatkezelési és –feldolgozási eljárását, valamint a személyes adatok törlésének lehetőségét biztosítsuk.
Ügyfeleink személyes adatainak kezelésének célja, hogy megrendeléseiket gyorsan, pontosan teljesítsük. E cél eléréséhez szükséges – az Ön által közölt –adatok kezelése. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Ügyfeleink személyes adatait az adatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeljük. Személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük.
Az Ön által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire.
A Halvár Kft a www.halvaretterem.hu honlap üzemeltetője elektronikus hírlevél szolgáltatásán keresztül Ügyfelei számára kívánja lehetővé tenni, hogy e-mailben tájékozódjanak a Halvár Kft tevékenységéről, szolgáltatásairól.
Személyes adatatok kezelését a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartásba vette.
Amennyiben személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja kérjük, hogy erről szóló nyilatkozatát, az info@halvaretterem.hu e-mail címre eljuttatni szíveskedjen.